Home   ›   Over ons

Over Loomans Schilderwerken

Hoogwaardig schilderwerk is voor Loomans Schilderwerken geen belofte maar een vanzelfsprekendheid. Met onze passie voor het vak en jarenlange ervaring in de uitvoering ervan, zorgen wij voor vakkundig schilderwerk waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Uw mogelijkheden

Loomans Schilderwerken biedt onderstaande diensten aan.

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Behang werkzaamheden
– Vloerafwerking
– Glaszetten

Professioneel vakwerk

Het uitvoeren van schilderwerk is een vak. Dit vak voeren wij uit met passie en liefde, want zo kunnen we écht de mooiste resultaten garanderen. Wij schilderen uw woning of bedrijfspand alsof dit bij ons thuis zou zijn. Wij werken daarom uitsluitend met hoogwaardige producten, kijken naar alle details en zorgen uiteraard voor een nette afwerking.

Minstens zo belangrijk als het resultaat, is het proces. Wij hebben hierbij eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Wij houden u op de hoogte van de werkzaamheden en houden ons aan de gemaakte, realistische afspraken. Om u op de beste manier te kunnen voorzien in uw wensen, werken wij samen met verschillende partners. Daarbij blijven wij zelf altijd uw aanspreekpunt.

Over Danny Loomans

Danny Loomans is gediplomeerd schilder met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardig schilderwerk. Door zijn ervaring op verschillende gebieden binnen het schildersvak weet hij bovendien hoe belangrijk transparantie en communicatie is. Een opdracht vindt plaats op basis van vertrouwen en hij zal er alles aan doen om dat vertrouwen om te zetten in prachtig schilderwerk.

Binnen Loomans Schilderwerken weten we hoe wij de werkzaamheden naar volledige tevredenheid uit moeten voeren. Wij kunnen u bovendien altijd adviseren over welke werkzaamheden geschikt zijn of welke technieken het meest toepasselijk zijn voor uw woning of bedrijfspand.

U kunt vrijblijvend contact opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

Contact

Loomans Schilderwerken
Hindersteinlaan 1                           
3451 EV Vleuten
Tel: 06 25 00 32 56
info@loomansschilderwerken.nl  

KvK: 85907642
BTW: NL 0035 7834 0B80