Home   ›   Diensten   ›   Schilderwerk Buiten

Buitenschilderwerk in en om de provincie Utrecht

Professioneel buitenschilderwerk is van belang voor een goed uiterlijk en de bescherming van uw woning. Loomans Schilderwerken verzorgt buitenschilderwerk voor woningen en bedrijven. Wij voeren deze werkzaamheden uit met de hoogste aandacht, oog voor detail en passie voor het schildersvak. Op deze wijze bieden wij resultaat naar volle tevredenheid.

Diensten van Loomans Schilderwerken

U heeft verschillende mogelijkheden bij het aanbrengen van schilderwerk. Loomans Schilderwerken biedt onder andere de volgende diensten aan:

– Al het voorkomend buitenschilderwerk
– Kozijnen schilderen
– Deuren schilderen
– Gevel schilderen

Hoogwaardig schilderwerk geeft duurzaam resultaat, waardoor minder snel onderhoud nodig is. Wacht daarom niet te lang met uw buitenschilderwerk. Zo kunt u problemen voorkomen en de staat van uw woning weer in optimale conditie krijgen. Wij kunnen hierbij uw schilderwerk voorzien van een nieuwe kleur of dezelfde kleur. Door uw schilderwerk vakkundig te laten uitvoeren, weet u zeker dat u hier jarenlang resultaat van heeft.

Transparant en eerlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.
Daarom gaan wij open en transparant te werk. Voorafgaand aan het uitvoeren van de opdracht inventariseren wij de uit te voeren diensten. Hierbij kunnen we altijd eerlijk advies geven over de geschikte technieken of kleuren.

Daarnaast is buitenschilderwerk afhankelijk van factoren zoals het weer. Hier stemmen wij de opdracht op af en zullen wij u over informeren. Wij gaan voor hoogwaardig resultaat en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent.

Neem contact op

Uw buitenschilderwerk is bij Loomans Schilderwerken in goede handen. U kunt altijd vrijblijvend met ons contact opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

Contact

Loomans Schilderwerken
Hindersteinlaan 1                           
3451 EV Vleuten
Tel: 06 25 00 32 56
info@loomansschilderwerken.nl  

KvK: 85907642
BTW: NL 0035 7834 0B80